BCK Industriebouw is een onderneming die gespecialiseerd is in de realisatie van diverse bedrijfsgebouwen.

U kan er terecht met al uw bouwideeën omtrent allerhande industriegebouwen waaronder loodsen, ateliers, toonzalen, garages, kantoren, industriële woningen, opslagloodsen, werkplaatsen, evenals gebouwen bestemd voor de landbouw en andere doeleinden.

Wij putten uit meer dan 20 jaren eigen ervaring en een resem van vaste en deskundige leveranciers en partners, die hetzelfde motto aanhouden, namelijk het leveren van kwalitatief hoogstaande materialen en werken.

Daarom staan wij voor kwaliteit in plaats van kwantiteit, want wat wij doen, willen we alleen goed en beter doen.

Wij verzorgen, indien gewenst, de volledige begeleiding van uw bouwplannen, reeds vanaf de ontwerpfase en de geldende normen, tot eventueel fiscale en financiële vereisten en de wettelijke verplichtingen.

Ons doel is een snelle realisatie volgens de overeengekomen uitvoeringsmodaliteiten en de gemaakte afspraken.

Alle noodzakelijke aanpassingen worden voorafgaand steeds voorgelegd, besproken en overeengekomen, alvorens deze uitgevoerd worden. Zo komt U achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Bij de uitvoering van de werken kan U bepaalde verplichtingen tegenover eigen klanten laten inwerken in ons programma. Wij zorgen mee voor de opvolging en het goede verloop.

Kortom : Staat U voor de realisatie van een nieuwbouw, wendt U zeker ook tot ons.